pátek 7. června 2013

Všichni (se) fotíme


Fotíme všemi možnými přístroji, kamerami, tedy foťáky, telefony, tedy mobily, fotíme se při všech možných i nemožných příležitostech a situacích, až má člověk někdy pocit, že je "přefoceno". K čemu by nám dnes bylo fotografování se u profíka! Ale je to zdánlivé. Není nad to, když na nás v dobrém zaječí fotograf nebo paní učitelka, abychom se nevrtěli a hezky se usmáli, kruciš! Uvědomila jsem si to aktuálně při pohledu na jednu z fotek jubilanta - hokejisty Růžičky, který slaví v těchto dnech padesátiny: Na jedné fotce se na nás zubí školáček s ulízanou patkou (někdy to bývá doslova) a s úsměvem č. 5. Milá fotka, nad kterou se určitě všichni zastaví a zavzpománají na podobnou situaci.

V těchto dnech jsme na všechny mateřské a základní školy (první stupeň) na Znojemsku, v Brně a okolí rozeslaly letáček s nabídkou fotografování dětí.


   




Nabídka platí nejen pro školáčky. Vztahuje se na focení dětí vůbec, ale i rodičů s dětmi, a vlastně všech, dětí i dospělých.




Samostatnou kapitolou je fotografování svateb, od příprav až po svatební veselici. Ale tomu se budeme věnovat samostatně, to si zaslouží vlastní kapitolu v blogu.

Reference týkající se této nabídky najdete na webu fotografky Petry Varaďové. Využijte blížícího se volna dětí, vašich dovolených a letního počasí a nechejte si vyrobit speciální fotopamátku.





Těšíme se, že se nám ozvete telefonicky: 721 108 961(Petra Varaďová), 602 540 236 (Marie Maderová), nebo na e-mail: eshop@aurevoir.cz.





Za Au Revoir: Marie Maderová

Žádné komentáře:

Okomentovat